de 4 elementen voor een succesvol bedrijf

Ontvang nu jouw gratis ebook


Ik ga er mee akkoord dat de ingevoerde gegevens uitsluitend worden gebruikt voor ontvangst van het e-book.
Ik ga akkoord met het privacyreglement.


Christel Soetekouw, profielfoto 2016

Per 1 september 2016 is Christel Soetekouw als 1e regio coördinator in dienst getreden bij Club van 25. Christel gaat in de provincie Utrecht meerdere Clubs opzetten en een paar Clubs (tijdelijk) overnemen van een aantal huidige coördinators.

Daar Christel het gezicht wordt van Utrecht en omgeving stellen we haar graag aan je voor.

Kan je je voorstellen aan de leden?
Hai, ik ben Christel Soetekouw en ik ben 44 jaar. 14 september a.s. komt daar een jaartje bij. Dus nog in de bloei van mijn leven en bruisend van de energie. Moeder van twee mooie dochters: Lysanne en Daphne. Ik ben geboren in Amersfoort en woon inmiddels al een tijdje in Houten. Wat ga je doen binnen Club van 25?
Ik ga binnen regio Utrecht zo veel mogelijk leuke clubs opzetten. De bedoeling is dat er straks 16 clubs onder mij vallen en ach… als het er 18 worden hoor je mij ook niet klagen. 😀  Ik heb er zin in.Wat vind je leuk om te doen?
Wat ik leuk vind om te doen: contact maken met mensen, verbindingen leggen, gewoon spontaan op straat of zakelijk. Verder ben ik gek op interieur restylen, organizen en minimaliseren, overzicht creëren binnen huis en organisaties, klussen in huis, meubels pimpen, etc. Daarnaast ben ik een echte strandliefhebber, dol op leuke dingen ondernemen en ik ga graag met mijn meiden op pad. Familie en vrienden is een steeds belangrijker wordend onderdeel in mijn leven waar ik graag tijd voor maak. En natuurlijk het vrijwilligerswerk waar ik me voor inzet: Radboud Oncologie Fonds, Nationaal Ouderenfonds, Matchis en Samenloop voor Hoop Nijmegen 2017 en tot slot de ouderraad van de basisschool De Ridderspoor in Houten. Tevens vind ik sporten leuk. Ik heb veel sporten gedaan en overweeg nu om weer op sport te gaan, maar ik zou nog niet weten wanneer want komend jaar is mijn agenda aardig vol. Ik ben dol op ToDo-lijstjes maken en afvinken. Ik hou van overzicht en structuur. Alles op een vaste plek. En daarnaast wel spontaan leven.Wat zijn jouw doelen  binnen Club van 25?

Mijn doelen binnen Club van 25 zijn: Lekker wat City Clubs opzetten maar dan wel clubs met enthousiaste, gemotiveerde en vooruitstrevende mensen die ook van gezelligheid houden. Het is mijn streven om iedere club een stabiele hechte groep te laten worden, waarbinnen ieder lid zich veilig voelt om zijn/haar zakelijke vragen/problemen voor te leggen en te bespreken. Een groep die uitkijkt naar de volgende keer en met een voldaan gevoel naar huis gaat. Een groep waar iedereen mee doet om elkaar vooruit te helpen. Waar we met elkaar meedenken. Eerlijk onze mening durven geven. Kunnen discussiëren over onderwerpen om zo tot de best overwogen beslissingen te kunnen komen. Ik wil graag positief ingestelde vlotte vooruitstrevende clubs, die met de tijd meegaan. Die niet bang zijn voor veranderingen. Die openstaan voor leuke dingen. En waar we samen wat kunnen betekenen voor elkaar. Elkaar versterken en elkaars zwakke punten ombuigen naar positieve oplossingen en elkaars sterke punten benadrukken en volop gebruiken in elkaars netwerk. Mijn doel is dat we straks binnen iedere club een groep hebben die elkaar goed kent en zo elkaars ambassadeurs willen en kunnen zijn. Persoonlijke groei bevorderen en dat heeft als gevolg dat de omzetten dan vanzelf mee zullen stijgen. En dan die topclubs ook onderling kennis laten maken. Wat maakt jou uniek?

Wat mij uniek maakt is mijn bruisende energie, mijn creativiteit, openheid, veerkracht en vooral: mijn eeuwige optimisme. Hihi. Ik ben ervan overtuigd dat deze eigenschappen mij helpen om er superleuke City Clubs van te maken bij Club van 25. Nieuwsgierig? Je mag me linken via alle social media. Dan kun je de ontwikkelingen volgen.    😀