de 4 elementen voor een succesvol bedrijf

Ontvang nu jouw gratis ebook


Ik ga er mee akkoord dat de ingevoerde gegevens uitsluitend worden gebruikt voor ontvangst van het e-book.
Ik ga akkoord met het privacyreglement.


Privacy verklaring

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.
 Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookie-beleid.

 

Club van 25

Club van 25 respecteert de privacy van onze gebruikers. We verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.
Over Club van 25
De website https://www.clubvan25.nl wordt beheerd door Brenda van Dijk van Club van 25 en M. Saft van Saft Websites. Club van 25 is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: Wbp).

Onze gegevens zijn:
Club van 25
Dam 32a
1506 BE Zaandam
Nederland
Handelend onder KVK nummer: 34267464

Welke gegevens verzamelt Club van 25

Wanneer jij je online aanmeldt voor een gratis weggever, het contactformulier invult, een aanmelding voor een van onze lokale Clubs van 25, een lidmaatschap aanvraagt of andere aanvragen doet voor een van onze diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Club van 25 verwerkt in dat geval alleen de gegevens die je zelf verstrekt.

Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
• Bedrijfsnaam
• Voor- en achternaam;
• E-mailadres;
• Bedrijfswebsite;
• Mobiel telefoonnummer
• Straat en huisnummer;
• Woonplaats;
• BTW nummer
• Bankgegevens (alleen voor betalingen van onze diensten)
• Dieetwensen (daar veel van onze Clubs van 25 inclusief food& beverage is en wij zo goed mogelijk aan jouw dieetwensen willen voldoen)

Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

• Je naam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van nieuwtjes, commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebookadvertenties. We doen dit alleen met gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten, niet met gegevens die via ons contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn.

• Je naam, e-mailadres, website en telefoonnummer die jij invult bij een formulier voor aanmelding van 1 van onze locale Club van 25 ontvangt tevens de coordinator van de desbetreffende Club van 25. De coordinator ontvangt deze gegevens zodat hij jou de laatste informatie kan toesturen en indien gewenst jou uit te nodigen voor een andere bijeenkomst.

• Je naam, e-mailadres, website en telefoonnummer en/of skypeadres die jij invult bij een formulier voor een lidmaatschapsaanvraag, worden gebruikt om de factuur te kunnen sturen. We slaan deze gegevens op in ons CRM-systeem (Autorespond).

• Wanneer jij het contact/ aanmeldformulier invult, zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien.

Door de gegevens te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor je moeten uitgevoerd worden. Wij verwerken jouw gegevens dus op grond van artikel 8 sub a en sub b Wbp.

Met wie delen we je persoonsgegevens?

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van Autorespond.
De servers van Autorespond zijn gevestigd in Nederland. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in Nederland.

Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken. Meer informatie over het privacybeleid van Facebook, tref je op Facebook (https://www.facebook.com). Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je op hun website.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op uw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google (Google Analytics) en Facebook (Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven.
Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Google Analytics


Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Social media


We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.
Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:
• Facebook
• Instagram
• LinkedIn
• Pinterest
• YouTube

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links
 : Op onze website zul je links naar externe websites (al dan niet van oud club van 25 leden) aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Club van 25. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.
Wanneer jij je uitschrijft voor mails, wordt je meteen uit het systeem worden verwijderd.
De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Of via de Self Service link die we verstrekken kun je direct je eigen gegevens inzien en aanpassen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via organisatie@clubvan25.nl

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Club van 25 gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Door deze site te gebruiken ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.