de 4 elementen voor een succesvol bedrijf

Ontvang nu jouw gratis ebook


Ik ga er mee akkoord dat de ingevoerde gegevens uitsluitend worden gebruikt voor ontvangst van het e-book.
Ik ga akkoord met het privacyreglement.


Hieronder tref je de antwoorden op de meestgestelde vragen over Club van 25:
Wat is Club van 25?
Club van is een zakelijke business club waarbij 25 unieke branches bij elkaar komen. Het is een commerciële netwerkorganisatie die gericht is op de zakelijke groei van 25 unieke bedrijven en zakenmensen per club. De clubleden zijn onderling van grote betekenis, zij leggen nieuwe contacten, kijken naar samenwerkingsverbanden, creëren ideeën maar wisselen bovenal aanbevelingen aan elkaar uit met als doel nieuwe opdrachten / omzet te genereren.
Hoe werkt Club van 25?
Club van 25 komt elke 2 weken bij elkaar, op een vaste dag, vast tijdstip in een vaste locatie. In totaal worden er 25 bijeenkomsten per jaar (per club) georganiseerd, elke bijeenkomst bestaat uit een aantal vaste onderdelen/ werkvormen. Doel van Club van 25 is meer opdrachten/ omzet te genereren. Dit gaat aan de hand van je mede clubleden, zij bevelen je aan bij hun eigen netwerk.
Voor wie is Club van 25 bestemd?
Club van 25 is gericht op bedrijven en professionals. Club van 25 bestaat uit 25 verschillende bedrijven, zij vertegenwoordigen allemaal een andere branche. De Club van 25 heet elk bedrijf welkom, van zzp’er tot aan multinational. De Club van 25 heeft een ongedwongen, ondernemend karakter.
Wat levert Club van 25 op voor mijn bedrijf?
Club van 25 levert je allereerst een goede relatie op met 24 andere bedrijven. Deze 24 bedrijven gaan voor jouw bedrijf nieuwe klanten en omzet genereren. De bijeenkomsten zijn prikkelend en geven je stof om je verder te ontwikkelen. Tevens doe je meer kennis op en krijg je de kans om je bedrijf te laten groeien.  Ook kun je van de medeleden feedback ontvangen.
Waarin verschilt Club van 25 t.o.v. andere zakelijke netwerken?

Regelmatig krijgt de Club van 25 organisatie de vraag waarin de Club van 25 verschilt ten opzichte van de andere netwerkclubs. We hebben puntsgewijs de belangrijkste verschillen opgenoemd.

 • Resultaat- en doelgericht netwerken
 • Exclusiviteit, slechts 1 bedrijf per branche
 • Geen concurrentie
 • Schaarste
 • Lokaal gericht
 • Flexibel lidmaatschap(kwartaal – half jaar – jaar)
 • Elk lid geeft gratis een bedrijfsactiviteit aan Club van 25 of haar leden
 • Niet leeftijdsgebonden
 • Combinatie van Man / Vrouw
 • Starter tot ervaren bedrijf
 • Combinatie van ZZP’er tot Multinational
 • Twee wekelijkse bijeenkomst
 • Laagdrempelig, informeel maar toch zakelijk
 • Diversiteit in programma
 • Gehele Club van 25 is hoofdsponsor van goed doel
Kan ik een keer vrijblijvend deelnemen aan een bijeenkomst van Club van 25?
Ja, elk bedrijf mag maximaal 2 keer vrijblijvend deelnemen alvorens zij besluiten om lid te worden van Club van 25. Men dient zich vooraf aan te melden bij de desbetreffende Club van 25 via https://www.clubvan25.nl/aanmelden
Wat zijn de kosten van lidmaatschap?
Club van 25 hanteert een flexibel lidmaatschap van een kwartaal, half jaar en een jaar. Lidmaatschap bedraagt per maand slechts € 25,00 (exclusief BTW).  Bij lidmaatschap van 1 jaar, ontvangt men een maand korting. De meeste Club van 25 bijeenkomsten zijn inclusief een ontbijt, lunch of koffie/thee. Deze kosten kunnen verschillen per Club van 25, maar richtprijs is voor ontbijt/lunch rond 10,00 euro per persoon. Elk lid dient tevens een ‘activiteit’ gratis te geven dat ten goede komt aan de clubleden en/of de club zelf. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het geven van een training of workshop etc.
Hoe kan ik lid worden van Club van 25?

Elk geïnteresseerd bedrijf in Club van 25 dient minimaal 1x en maximaal 2 keer vrijblijvend deel te nemen aan een bijeenkomst van een Club van 25 (plaats maakt niet uit). Aanmelden voor vrijblijvend deelname aan bijeenkomst Club van 25: 1. Ga naar www.clubvan25.nl A. Druk bovenin de website op de knop: Klik hier op de kalender B. Of ga naar de groene knop Aanmelden en druk de gewenste Club van 25 in.  2.Vul formulier geheel in, let op data en bij welke Club van 25 u wilt deelnemen. 3. U ontvangt van de City Club Coördinator een bevestiging van deelname. Zodra u maximaal 2 keer deel genomen heeft en lidmaatschap is gewenst, neem contact op met de desbetreffende City Club Coördinator of uw branche nog beschikbaar is. Zodra de branche nog beschikbaar is, ontvangt u van de City Club Coördinator een lidmaatschapsformulier.

 • Vul het aanvraagformulier geheel in.
 • De factuur dient eerst voldaan te zijn, alvorens u lid bent geworden.Zodra betaling is voldaan, kunt u deelnemen met de eerst volgende bijeenkomst van de desbetreffende Club van 25.
In mijn regio is geen Club van 25 actief. Kan ik ook een Club van 25 starten?
Elke Club van 25 wordt begeleid door een City Club Coordinator, welke door de Centrale Organisatie van Club van 25 is aangesteld. Een Club van 25 kan alleen geopend worden na toestemming van de Organisatie. Heb je interesse om in je eigen regio een Club van 25 te starten? Neem dan contact op met organisatie@clubvan25.nl, via het contactformulier of bel met 075-7729311.
Mijn branche is niet meer beschikbaar, kan ik wel lid worden?
In elke Club van 25 mag van elke branche/ discipline slechts 1 bedrijf lid zijn. Dit betekent dat er exclusiviteit heerst. Zodra de branche reeds bezet is en je wel lid wilt worden van Club van 25, zijn er diverse mogelijkheden: 1: Je wordt lid (tijdelijk) van een andere Club van 25 in een andere plaats, waar deze branche nog wel beschikbaar is. Zodra de branche in de gewenste plaats om wat voor reden vrij komt, kan men overstappen naar de gewenste Club van 25. Je ontvangt dan een bericht via de organisatie van Club van 25. 2: Je kan je bedrijf laten plaatsen op een wachtlijst. Zodra er in een (gewenste) Club van 25 beschikbaarheid komt, ontvang je bericht.
Club van 25 is hoofdsponsor van Stichting Pole Position, wat houdt dat voor mij als lid in?

Club van 25 is sinds juni 2015 hoofdsponsor geworden van Stichting Pole Position, een stichting die zich inzet om verstandelijke beperkten naar de sportwedstrijd van hun dromen te begeleiden. Elke lokale Club van 25 zet zich gezamenlijk in om minimaal 1 droom te verwezenlijken. De kosten voor 1 droom zijn gemiddeld 250 euro (o.a. vervoer, entreeprijzen, F&B etc). Elk Club van 25 kan samen bepalen welke droom zij uit willen laten komen.

Hoe elke club dit geld bijeen brengt is aan de lokale club zelf, dat kan door een potje neer te zetten waar elk lid/gast een kleine bijdrage geeft, maar het kan ook het organiseren van bijvoorbeeld een sponsorveiling, evenement etc. Een van de speerpunten van ons netwerk is samenwerken, dit is juist een mooie manier om samen met elkaar aan 1 gezamenlijk project te ‘werken’.