de 4 elementen voor een succesvol bedrijf

Ontvang nu jouw gratis ebook


Ik ga er mee akkoord dat de ingevoerde gegevens uitsluitend worden gebruikt voor ontvangst van het e-book.
Ik ga akkoord met het privacyreglement.


Hoe werkt de Club van 25?

Club van 25 komt elke 2 weken bij elkaar, op een vaste dag, vast tijdstip in een vaste locatie. In totaal worden er 25 bijeenkomsten per jaar (per club) georganiseerd, elke bijeenkomst bestaat uit een aantal vaste onderdelen/ werkvormen. Onze slogan is Ongedwongen, Ondernemend. We helpen elkaar aan meer kennis, ervaringen uitwisselen maar daarnaast worden er volop samenwerkingen gecreëerd en opdrachten gegenereerd.

Training / Bedrijfsbezoeken

Naast de bijeenkomsten, worden er ook regelmatig workshops en trainingen gegeven (door 1 van de leden) of vindt er  een bedrijfsbezoek plaats. Daarnaast hebben we 1x per jaar een landelijk netwerkdiner en 1x per jaar de XXL dag. De XXL dag is een dag waar er diverse zakelijke workshops gegeven worden, je volop kan netwerken en je bedrijf kunt laten zien!

Actieve deelname

Deelname aan Club van 25 is een voorrecht maar kent ook plichten. Er wordt een actieve deelname gewenst en een minimale aanwezigheid van 80% bij de bijeenkomsten. Want dat maakt de Club sterk en leidt tot het beste resultaat.

Kom vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen bij jouw in de buurt! Meld je hieronder aan! Is er geen Club van 25 bij jou in de regio? Neem contact met ons op, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden!

Aanmelden voor een proefbijeenkomst