de 4 elementen voor een succesvol bedrijf

Ontvang nu jouw gratis ebook


Ik ga er mee akkoord dat de ingevoerde gegevens uitsluitend worden gebruikt voor ontvangst van het e-book.
Ik ga akkoord met het privacyreglement.


alicia

Met trots mag ik jullie allemaal voorstellen aan Alicia Jansen. Alicia is voor sommige van jullie al een bekende, daar zij in 2012 een onderzoek vanuit haar opleiding voor Club van 25 heeft gedaan. Na afronding van haar opleiding en na een jaar lang in de hotellerie gewerkt te hebben, komt ze voor Club van 25 als regio coördinator.

Lees snel wie Alicia is!

  1. Vertel eens wie is Alicia ?

Ik ben Alicia Jansen, 24 jaar en ik woon nog altijd in Zaanstad. In 2015 heb ik mijn HBO diploma Hotel- & Eventmanagement behaald. Ik sta aan het begin van mijn carrière maar heb wel al veel ervaring opgedaan bij verschillende banen en stages. Brenda en Club van 25 ken ik al een tijdje omdat ik hier in 2012 stage heb gelopen. Ik ben erbij geweest toen we de eerste clubs gingen opzetten en heb verschillende leden leren kennen die nu nog steeds lid zijn.

  1. Wat vind je leuk om te doen?

Tijd doorbrengen met vrienden en familie, lekker ergens koffie drinken met vriendinnen of een wijntje. Ik vind het heerlijk om films of series te kijken en ga regelmatig naar de bioscoop. Uiteten gaan staat ook hoog op mijn lijstje en op vakantie gaan of gewoon lekker even weg. Maakt eigenlijk niet zoveel uit waarheen, ik vind het leuk om nieuwe dingen te zien/ontdekken en nieuwe dingen te proberen/proeven. Verder vind ik het leuk om mensen te coachen, het beste uit mensen te halen, met verschillende mensen werken en lachen met elkaar.

  1. Wat ga je doen bij Club van 25 (en wat heb je al gedaan bij C25)

Ik ga beginnen met het coördineren van de Club van 25 van Beverwijk. En dit langzaam uitbreiden naar meerdere clubs in Noord-Holland. In 2012 heb ik al stage mogen lopen bij de Club van 25 toen heb ik ook al verschillende dingen mogen doen zoals: het opzetten van clubs, online netwerken, promoten van het concept, adverteren en Social Media. Hiermee wil ik nu ook weer doorgaan.

  1. Wat zijn jouw doelen binnen Club van 25?

Mensen kennis laten maken met het concept en mensen met elkaar verbinden.

  1. Wat maakt jou uniek?

Mijn ruimdenkendheid.