Leden HAL

Club van 25 HAL (Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk) komt elke 2 weken samen op maandagochtend bij Wonder’s in Heerhugowaard. Coördinator Bianca van de Stadt, nodigt je uit om kennis te komen maken met het netwerk. Wil je een keer langs komen? Kijk dan op de kalender voor de eerstvolgende bijeenkomst. Je bent van harte welkom!

City Club Coördinator

Foto_Bianca_zwPUUR Praktisch
Bianca van de Stadt
Als BedrijfsBuddy biedt ik de drukbezette zelfstandig ondernemer praktische hulp om meer overzicht, meer controle en meer rust te creëren en zijn dagelijkse bedrijfsvoering. Kom jij tijd te kort? Wil jij de hectiek van de dag de baas worden? En verlang jij naar meer rust en vrijheid? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

Leden

 

NVBIT Solutions
Nando van Beek

Foto_Nando_zw

GJ Legal
Mark Foto_Mark_zwBalder
Scherpe, gedreven advocaat, gespecialiseerd in het adviseren en procederen in het bestuursrecht. Helpt daarnaast particulieren en ondernemers in hun contacten met de overheid. Werkzaam bij GJ-Legal in Hoofddorp. Een klein kantoor met grote kennis en een groot netwerk.

Okke Tadema Fysiotherapie
Okke Tadema

Foto_Okke_zw

Foto_John_zwFinancieel Centrum Alkmaar
John Norder
John Norder is met zijn kantoor Financieel Centrum Alkmaar actief als ZZP boekhoudkantoor voor ZZPers in Noord Holland. Hij verzorgt administraties en belastingaangiften voor ZZPers en particulieren. Op zijn website kan je veel informatie vinden.

Sylvia Bruins Slot Bedrijfstrainingen in Communicatie
Sylvia Bruins Slot

Foto_Sylvia_zw

Buldeye Media
Yana Ivanova

Foto_Yana_zw

Delen via: