Leden HAL

Club van 25 HAL (Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk) komt elke 2 weken samen op maandagochtend bij Lounge42 in Heerhugowaard. Coordinator Yana Ivanova nodigt je uit om kennis te komen maken met het netwerk. Ook het netwerk en de leden ontmoeten? Kijk dan op de kalender voor de eerstvolgende bijeenkomst.

City Club Coördinator

BuldEye
Yana Ivanova

Leden

BudgetEffect
Wilma Roosloot

Lounge42
Marieke Henselmans

Graag wil ik u attent maken op mijn locatie, die ik verhuur voor vergaderingen, trainingen of besprekingen buiten de deur. Mijn uitdaging is om u te ontzorgen voor bovengenoemde activiteiten.Graag nodig ik uit om mijn website www.lounge42.nl te bezoeken. Als u vooraf een oriënterend bezoek wilt brengen aan de locatie in Heerhugowaard, dan bent u uiteraard van harte welkom!!

My key to work
Maaike Koorn
Re-integratie kandidaten worden door My Key to Work gestimuleerd en ondersteund om hun Keys to Work zelf te ontdekken, verder te ontwikkelen en vervolgens effectief in te zetten richting potentiële werkgevers. My key to Work ondersteunt zoektocht èn inzet van ‘Keys to Work’. 

NVBIT Solutions
Nando van Beek

GJ Legal
Mark Balder

Okke Tadema
Okke Tadema

Settlement Echtscheidingspraktijk Bergen
Chantal Scherpenhuijzen

Visual Creature BV
Jay Tang

Financieel Centrum Alkmaar
John Norder

John Norder is met zijn kantoor Financieel Centrum Alkmaar actief als ZZP boekhoudkantoor voor ZZPers in Noord Holland. Hij verzorgt administraties en belastingaangiften voor ZZPers en particulieren. Op zijn website http://www.financieelcentrumalkmaar.nl kan je veel informatie vinden.

Sylvia Bruins Slot Bedrijfstrainingen in Communicatie
Sylvia Bruins Slot

 

Delen via: