Leden HAL

Club van 25 HAL (Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk) komt elke 2 weken samen op maandagochtend bij Wonder’s in Heerhugowaard. Coördinator Bianca van de Stadt, nodigt je uit om kennis te komen maken met het netwerk. Wil je een keer langs komen? Kijk dan op de kalender voor de eerstvolgende bijeenkomst. Je bent van harte welkom!

City Club Coördinator


PUUR Praktisch

Bianca van de Stadt
Foto_Bianca_zwAls BedrijfsBuddy neem ik diverse praktische werkzaamheden van je over, waardoor jij je handen vrij hebt om de dingen te doen die écht belangrijk voor je zijn. Daarnaast denk ik graag met je mee over alledaagse zaken in jouw bedrijfsvoering, zoals bijvoorbeeld het verbeteren van processen, het automatiseren van terugkerende werkzaamheden en andere zaken die jouw leven als ondernemer een stuk relaxter zullen maken. Wil jij dat ook? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

Leden

 

NVBIT Solutions
Nando van Beek

Foto_Nando_zw

GJ Legal
Mark Balder
Foto_Mark_zwScherpe, gedreven advocaat, gespecialiseerd in het adviseren en procederen in het bestuursrecht. Helpt daarnaast particulieren en ondernemers in hun contacten met de overheid. Werkzaam bij GJ-Legal in Hoofddorp. Een klein kantoor met grote kennis en een groot netwerk.

Okke Tadema Fysiotherapie
Okke Tadema

Foto_Okke_zw


Financieel Centrum Alkmaar

John Norder
Foto_John_zwJohn Norder is met zijn kantoor Financieel Centrum Alkmaar actief als ZZP boekhoudkantoor voor ZZPers in Noord Holland. Hij verzorgt administraties en belastingaangiften voor ZZPers en particulieren. Op zijn website kan je veel informatie vinden.

Sylvia Bruins Slot Bedrijfstrainingen in Communicatie
Sylvia Bruins Slot

Foto_Sylvia_zw

Buldeye Media
Yana Ivanova

Foto_Yana_zw

Uitzendmarkt Heerhugowaard
Fred Westerdaal
Foto_Fred_zwUitzenden is voor mij meer dan een snelle match gebaseerd op een paar steekwoorden. Ik neem de tijd om zowel met de opdrachtgever als de kandidaat te inventariseren wat de wensen en verwachtingen zijn. Bij mij dus geen enorme database met min of meer geschikte kandidaten, maar maatwerk voor elke opdracht. Of het nu gaat om een paar extra handen voor een dag of een structurele oplossing voor een personeelsvraagstuk, persoonlijke aandacht en scherpe tarieven zijn bij Uitzendmarkt Heerhugowaard vanzelfsprekend. En, om dat we ondernemers zijn, kunt u ons ook buiten de reguliere kantooruren bereiken, zeven dagen per week van 08.00 uur tot 20.00 uur.

 

Delen via:

Mis het niet:
9 september de Back in Business BBQ!

De leukste manier om het netwerkseizoen weer te beginnen.

Aanmelden en meer informatie